Atat timp cat Theodor Stolojan va fi consilierul presedintelui Traian Basescu si omul de incredere al acestuia va fi primit cu raceala in organizatiile PNL, a spus deputatul liberal Dan Radu Rusanu in emisiunea Romania la Raport de la MIX FM.

Intrebat de Andreea Pora ce cred liberalii despre increderea romanilor in Theodor Stolojan ca posibil prim ministru, deputatul a spus ca el este perceput ca un tehnocrat. Dan Radu Rusanu sustine ca Theodor Stolojan nu are nici o sansa sa conduca PNL pana nu se dezice de Traian Basescu si nu pleaca de la Cotroceni. El a afirmat ca, pentru liberali, Traian Basescu s-a substituit PSD.

“Theodor Stolojan este perceput si a fost perceput intotdeauna ca un technocrat. Romanul in ziua de astazi face o diferenta intre un tehnocrat si omul politic si intotdeauna a avut senzatia ca un guvern de tehnocrati il va salva.

In partea cealalta, adversitatea filialelor, in PNL nu se poate uita faptul ca domnul Stolojan este consilierul domnului Traian Basescu, care este unul dintre adversarii sau dusmanii PNL”, a spus Dan Radu Rusanu.