Compania OMNILOGIC a fost onorata de IBM, liderul mondial al industriei IT, care i-a acordat doua distinctii ce pun din nou in lumina rezultatele acestui parteneriat de exceptie pentru piata romaneasca.

In Sardinia, Italia, IBM a organizat recent traditionalul eveniment CEMA V.I.P. (Central and Eastern Europe, Middle East and Africa Very Important Partner Summit). Cu acel prilej, domnul Brendon Riley, general manager IBM CEMAAS, Inc., a acordat un total de 4 premii pentru rezultate de exceptie in anul fiscal 2005.

Jumatate din ele au fost acordate lui OMNILOGIC: “IBM Award for Outstanding Achievment” pentru “rezultate de exceptie” in colaborarea pe 2005, respectiv “Top Business Partner”, acordat pentru “Cea mai semnificativa tranzactie pe anul 2005” de catre domnul Thomas Prommer, Director, Business Partners, IBM CEMAAS, Inc.

“Sunt doua premii care nu numai ca onoreaza foarte mult OMNILOGIC, dar confirma nivelul unui parteneriat strategic, al relatiei pe care o avem cu IBM, parteneriat traditional inceput in 1996.

In ceea ce priveste 2005, acesta a fost, intr-adevar, un an de exceptie: o simpla privire comparativa ne-ar demonstra ca totalul veniturilor din vanzarile pe canalul IBM au fost cu o medie de peste 200% mai mari decat pe 2004. Cifre care spun foarte mult si de care suntem foarte mandri”, a declarat domnul Gabriel Marin, managing director la OMNILOGIC.