A doua editie a Targului de Proiecte de Finantare si Idei de Afaceri in Domeniul Agriculturii Ecologice si Industriei Alimentare - Profinn 2006, vizeaza o abordare pragmatica, legata de facilitarea accesului intreprinzatorilor din sectorul productiv si prestator de servicii la programe de finantare rambursabile si nerambursabile.

In cadrul targului, un grup de experti din cadrul Casei Europei -EUROLINK va prezenta si dezbate un atelier de lucru interactiv cu tema: “Instrumentele Structurale de Finantare ale UE post-aderare ca Ajutoare de Stat” (12 iunie, orele 12:45).

In acest context, Casei Europei -EUROLINK va fi prezenta si cu un stand propriu, organizat cu sprijinul Partenerior Media ai portalului propriu www.StructuralFunds.ro.

Cu acelasi prilej, va fi prezentat si CD-ul lansat recent la Palatul Parlamentului in contextul editiei a II-a a Galei Platformei CEFTAC, continand Ghidul pentru pregatirea mediului de afaceri si comunitatilor locale in vederea accesarii programelor finantate prin Fondurile Structurale, precum si versiunea romana-engleza a CARTEI ALBE a Concurentei si Competivitatii pentru perioada 2006-2008,

document de pozitie ce sintetizeaza concluzii si recomandari practice in domeniu pentru agentii economici. Autor al studiilor de impact asupra ajutoarelor de stat ale Institutului European, Prof. Univ. Dr.

Petre PRISECARU, Presedintele Fondator al Consiliului Concurentei, Dl Viorel MUNTEANU, reprezentantul Societatii de Avocatura Hahui si Asociatii, Dl Bogdan PARVU si Directorul de Marketing al proiectelor internet SMARTBank.ro si SMARTFinancial.ro, Dl Razvan IANCU, vor raspunde intrebarilor si solicitarilor participantilor.

Amintim ca aceasta a doua editiei a targului (www.profinn.ro) vizeaza o abordare pragmatica, legata de facilitarea accesului intreprinzatorilor din sectorul productiv si cel de prestari de servicii la programe de finantare rambursabile, nerambursabile, combinatii relevante ale acestora, precum si la programe alternative ale furnizorilor de servicii financiar-bancare, in vederea finantarii si dezvoltarii proiectelor inovatoare si de succes.

Pentru informatii suplimentare si rezervari, va rugam sa contactati prin e-mail organizatorii tehnici ai evenimentului: office@profinn.ro