Asta e ultima barfa din Hollywood. Numele lui Ben Affleck se afla in mijlocul speculatiilor care fac distributia pentru urmatorul lungmetraj din seria “Star Trek”. Si se spune ca actorul va juca rolul capitanului, cum s-ar numi el - oricum, de la Jean-Luc Picard incoace, nici unul dintre sefii navei Enterprise n-a mai patruns atat de tare in inimile fanilor.

Apropos de fanii “Star Trek”, Affleck se declara a fi printre ei, si chiar unul extrem de patimas. Cum se va face distributia nimeni nu stie.

Atata timp cat Jennifer Garner (o stiti din “Alias”) nu semneaza pentru un rol, lucrurile ar trebui sa fie in regula - se stie ce “succes” de box-office au filmele unde Affleck joaca impreuna cu femei cu care are o legatura - a nu se uita de filmul in care a jucat alaturi de J. Lo.

Socialitelife.com citeaza surse care vorbesc despre faptul ca actorul american freamata la idea de a castiga un rol important in cel de-al 11-lea film “Star Trek”, care va fi facut de regizorul lui “Mission: Impossible III”, JJ Abrams.

De altfel, o persoana din echipa filmului este citata de cotidianul britanic News of the World: “Ben e un real Trekkie si e foarte incantat de asta”.