Afirmatia Mihaelei Radulescu referitoare la Becali, a fost facuta cu prilejul initierii de catre TVR 1 a proiectului "Cei mai mari romani", sondaj in urma caruia vom afla care este cea mai importanta figura din intreaga noastra istorie.

Vedeta postului Antena 1 s-a aratat deranjata de faptul ca multi romani l-au votat pe latifundiarul din Pipera, scrie revista VIP: "E important sa aflam care e cel mai mare roman din istorie. Dar mi s-a parut simptomatic ca multi s-au oprit la actualitate si l-au votat mult prea des pe Gigi Becali. Ba chiar dezbaterea a ajuns sa se invarta in jurul lui.

Nu-l pot compara cu mari romani care au scris istorie in arta, literatura, stiinta sau politica. Nu e normal sa existe Becali, ca orice alt contemporan din zona celebritatii in acest sondaj."

Cine este Raduleasca asta?

Prin urmare, diva l-a lovit pe Gigi Becali exact unde il doare mai tare, adica fix in convingerea ca el e unul dintre cei mai importanti si iubiti romani. Am vorbit cu patronul Stelei care, contrariat de declaratia Mihaelei Radulescu, a tinut sa-i raspunda vedetei cu aceeasi moneda.

"Nu intelege de ce lumea ma voteaza pe mine cel mai mare roman? Pai cine e Raduleasca asta? Sa-si vada de treaba ei si sa nu mai faca declaratii la adresa mea ca daca ma supara ii zic eu vreo doua. Sa nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete, da? Pai ea vorbeste, care si-a abandonat credinta?" (n.r.

Mihaela a renuntat la ortodoxism si s-a convertit la iudaism dupa casatoria cu afaceristul israelian Elan Schwartzenberg), a rabufnit Gigi.

Cel mai mare roman nu exista!

Intrebat care e in opinia sa cel mai mare roman, Becali a raspuns: "Cel mai mare roman nu exista, pentru ca nu s-a inventat un aparat de masurare a romanismului". Totusi, finantatorul Stelei considera ca romanii il iubesc si-l considera cel mai mare roman pentru ca "eu ii iubesc pe romani, ii ajut cat pot de mult. Dumnezeu spune sa-ti iubesti aproapele, iar eu imi iubesc poporul.

Oamenii au simtit asta. O sa-mi sacrific viata pentru Romania si pentru romani. Nu vad pe altul care sa faca la fel. O sa vedeti ca voi face din ce in ce mai mult pentru oamenii acestei tari".

Articol integral Ziarul