„Regele” a facut pentru prima oara politica in public, afirmand ca „organele” stapanesc in continuare Romania.

Gica Hagi, cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, a aruncat luni seara in aer nu doar relatiile cu Dinamo si Mircea Lucescu, dar s-a lansat si in cateva remarci incendiare despre viata politica.

Invitat luni la „ProSport Show”, emisiune difuzata la „Prima TV”, „Regele” a sustinut versiunea lui Valentin Ceausescu, fiul fostului dictator afirmand in ziarul „ProSport” ca Steaua a fost, inainte de revolutie, o victima a Securitatii!

„Altii faceau blaturi de nu mai stiau de ei!”

Hagi a imbratisat aceeasi opinie, sustinand ca „ros-albastrii” nu faceau blaturi si luptau corect impotriva „cainilor rosii” - pe atunci antrenati de Mircea Lucescu -, care aveau in spate o „Cooperativa” formata din 15 echipe! „Cu ce echipe putea Steaua sa faca blaturi inainte de ’90?”, a perorat „Regele”.

A urmat o aluzie directa la Lucescu: „Altii faceau blaturi de nu mai stiau de ei! Cine facea blaturi cu alte 15 echipe? Ale cui erau acele echipe?”.

Discursul lui Hagi a derapat apoi spre zona politicii: „Inainte, puterea mare o aveau altii, nu Steaua. Ca si atunci, si acum securitatea conduce statul, iar fotbalul nu face exceptie!”. Fostul mare fotbalist s-a ferit, pana acum, de orice imixtiune in politica.

Acum, „Regele” sustine ca, de fapt, in Romania nu s-a schimbat nimic fata de epoca dinaintea revolutiei, iar securistii sunt in continuare la timona.

Articol integral Evenimentul Zilei