Incepand de miercuri, 31 mai, pana duminica, 4 iunie, toti copiii, parintii, bunicii, sau fratii mai mari sunt invitati sa (re)traiasca bucuria copilaria. La Sala Palatului din Bucuresti, intre orele 10.00 - 18.00, cei mici si cei mari sunt invitati in universul Bambiloniei.

Aflat la prima editie, evenimentul vine cu un concept proaspat - acela al omagierii copilariei intr-un spatiu recreativ si educativ.

Asadar, Bambilonia va fi impartita in sectiuni care sa multumeasca toate categoriile de public - de la cei mai mici, care isi vor petrece ziua in spatiul de joaca special amenajat, pana la cei mai mari, pe care ii asteapta standurile expozitiei cu vanzare, de unde vor putea face caduri minunate - jucarii lucrate manual, mobila pictata, lucrari de patchwork, articole de imbracaminte si alte produse destinate cresterii si ingrijirii copiilor.

Sau pur si simplu va puteti aseza la masutele din atelierele de creatie si puteti crea pe loc un cadou pentru cei dragi.

Organizatorii au pregatit concursuri de desen, lectii gratuite de interpretare artistica (teatru) oferite de Clubul Rogvaiv.

La scena, copiii grupului „Andantino” vor sustine un mic concert incepand cu ora 11.30. Va invitam apoi la un film drag al copilariei, incepand cu ora 13.00, sau daca preferati piesele de teatru, trupa „Libelula” va invita de la 15.00 sa va ocupati locurile: „Ssst, se lasa cortina!”

Ziua se incheie in acorduri voioase alaturi de trei trupe de copii - Orangeplay, Euritmic si Suras. In zilele urmatoare organizatorii au pregatit multe alte surprize pe care va invita sa le descoperiti.