Ultima reprezentatie a Muzicalului Chicago din aceasta stagiune pe scena Teatrului National va avea loc duminca, 4 iunie 2006, la ora 18.30. Muzicalul Chicago a fost cel mai vizionat spectacol in aceasta stagiune in Bucuresti, de la premiera pana in prezent spectacolul fiind vazut de peste 20 000 persoane.

Echipa Muzicalului Chicago (din care fac parte Stefan Banica Jr, Maia Morgenstern, Andrei Duban, Carmen Ionescu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu, Silviu Biris, Ioan Andrei Ionescu, Radu Captari, Vasile Calofir, Orodel Olaru ...) intra intr-o binemeritata vacanta pe perioada verii dupa o stagiune cu cel putin o reprezentatie pe saptamana.

Biletele se gasesc la casa de bilete a TNB si in reteaua magazinelor Diverta (Diverta Unirii, Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan). De asemenea, pana vineri la ora 14 se pot efectua rezervari online pe site-ul oficial al evenimentului www.muzicalulchicago.com.

Pentru fiecare bilet achizitionat in reteaua magazinelor Diverta primiti un cadou din partea Occidental Consulting, compania producatoare a Muzicalului Chicago.