"Negocierile", "combinatiile", "aranjamentele" si "jocurile de culise", care i-au creat lui Viorel Hrebenciuc reputatia de care se bucura, au ajuns sa-i exaspereze pana si pe liderii social-democrati.

Seful deputatilor PSD a fost ieri la Biroul Permanent al partidului incoltit de cativa dintre colegii sai, care i-au reprosat ca face tot felul de aranjamente fara sa le dea de stire.

Pretextul a fost dat de posturile pe care le detine PSD prin diverse institutii precum CNVM, Consiliul de Supraveghere a Asigurarilor.

Vicepresedintii Ilie Sarbu, Mihai Tanasescu si Dan Nica i-au cerut lui Hrebenciuc sa nu mai negocieze posturile in functie de oamenii pe care vrea sa-i plaseze acolo si, in niciun caz, sa nu mai poarte discutii cu liderii celorlalte grupuri parlamentare pe chestiuni de acest gen fara sa informeze Biroul Permanent.

Stramtorat, Hrebenciuc a inceput sa se explice spunand ca niciodata nu a negociat posturi pentru oameni, ci doar pentru partid.Exact cu acelasi gen de critici fusese tratat Hrebenciuc la sedinta anterioara a conducerii PSD.

Articol integral EVZ