Situatie incredibila la Petrosani unde in urma eliminarii a cinci jucatori rapidisti partida a fost suspendata, urmand ca Jiul sa castige meciul la masa verde cu scorul de 3-0.

Dupa cea de-a patra eliminare, presedintele Rapidului Dinu Gheorghe a incercat sa-si retraga echipa de pe teren insa tentativa sa a esuat.

Dupa meciul din etapa precedenta cu Sportul Studentesc in care jucatorii feroviari au fost acuzati de practicarea unui joc extrem de dur, iata ca nici in meciul cu Jiul rapidistii nu se dezmint.

Cel care a deschis seria faulturilor a fost Daniel Niculae, ulterior jucatorul luandu-l de gat pe arbitrul Anton Helesteanu.

Cei cinci jucatori eliminati ai Rapidului sunt Romeo Stancu, Danut Coman, Daniel Nicolae, Vasile Maftei si Marius Constantin.

De departe cel mai dur fault al Rapidului a fost comis de portarul Danut Coman care, iesind pe o centrare, l-a plesnit cu bocancul in gura pe atacantul Jiului, Dragan.

Indiferent insa de rezultatul meciului dintre Jiul si Rapid, Steaua a devenit campioana a Romaniei pentru a 23-a oara gratie victoriei categorice (4-0) din deplasare cu FC Vaslui.

Dinamo la randul ei are motive sa sarbatoreasca in urma egalului cu Poli Timisoara, "cainii rosii" fiind calificati in Cupa UEFA.