Doi consilieri de la Primaria Capitalei au pornit de cateva luni o campanie de capusare a Administratiei Domeniului Public de la sectorul 4. Dupa ce au fost inscaunati ilegal la conducerea acestei regii, consilierii din parohia lui Adriean Videanu s-au pus pe facut bani.

Marian Zlotea, fost director general adjunct la ADP si consilier general, a redirectionat rapid un contract de sponsorizare catre Asociatia Tineretului Roman pentru Natiunile Unite, organizatie al carei presedinte este tot el.

Valoarea contractului cu pricina a fost de aproape doua miliarde de lei vechi. Pentru ca cei de la Primaria Sectorului 4 au refuzat sa plateasca integral acest plocon, asociatia lui Zlotea a pornit razboiul. A dat in judecata primaria si a promis ca va schimba Consiliul de Administratie de la ADP.

Al doilea consilier general care s-a aciuat pe langa ADP este un liberal. Printr-o hotarare de consiliu, Dorin Baleanu a fost numit recent membru in Adunarea Generala a Actionarilor de la ADP sector 4. Noua postura este insa incompatibila cu functia de consilier la Primaria Capitalei.

Legea privind transparenta in exercitarea demnitatilor publice prevede expres ca: " functia de consilier este incompatibila cu functia de reprezentant al statului la o societate comerciala care isi are sediul in unitatea administrativ-teritoriala respectiva".

Articol integral in Adevarul