Pe aeroportul Heathrow din Londra se intinde un covor rosu de 100 m catre Air Force One si presedintele Bush paseste pentru a-i strange mana cu caldura, dar si cu demnitate, reginei Elisabeta a II-a.

Calatoresc intr-un Bentley argintiu din 1934 pana la limita centrului Londrei, unde se urca intr-un cupeu din secolul XVII, tras de sase armasari magnifici.

Pornesc pe traseul catre Buckingham Palace, fiecare privind in partea lui si fluturand mainile spre miile de britanici aliniati pe strazi. Totul merge foarte bine: o adevarata demonstratie de grandoare si demnitate.

Deodata, scena se tulbura cand armasarul din dreapta spate da drumul celei mai oribile si cutremuratoare emisii de gaze, care umplu instantaneu trasura.

Deranjati, dar pastrandu-si controlul, cei doi demnitari se straduiesc sa ignore incidentul, dar regina hotaraste ca este o maniera ridicola de a aborda o situatie jenanta.

Se intoarce catre dl. Bush si explica: "Domnule presedinte, va rog sa acceptati regretele mele. Sunt sigura ca intelegeti ca exista unele situatii pe care nici o regina nu le poate controla!".

Geroge W., un autentic gentleman texan, raspunde: "Majestate, va rog sa depasim subiectul. Stiti, daca n-ati fi spus nimic, as fi considerat ca a fost unul dintre cai!".