Sambata, 10 iunie, incepand cu ora 16.00, Parcarea Unirea gazduieste cea mai mare manifestare de decibeli si genuri muzicale din Romania, din ultimele luni. Vor fi prezente acolo nu mai putin de 23 de trupe, alese chiar de fani, super sunet si visuals live pe parcursul a peste 7 ore de urban feelings la Stimultan - energizat de Mountain Dew si Pepsi X.

La etajele 5 vor concerta trupele de hip hop, Cheloo, Zale, C.T.C, Turntable Science, Funktastics, DeejayGruv, Cast si C-Dog.

La etajul 6 va puteti intalni cu cei de la Suie Paparude, Shukar Collective, Rusu Khidja Clouds Society Electric Brother, Tomassan si Glass.

Trupele rock vor striga prezent pe scena de la etajul 7: O.C.S, Luna Amara, ZOB, E.M.I.L, Kumm, Grimus, Buzz, Black Jack, The Amsterdams.

23 de concerte la pachet cu 23 din cele mai cool trupe hip hop, electro si rock, la etajele 5,6,7 ale parcarii Unirea.

Voia buna si distractia asigurate de cele 23 de trupe alese de fani prin vot on-line pe site-ul www.stimultan.ro, se va intinde pana dupa miezul noptii.

Biletul costa 15 RON si va asigura accesul la toate cele 3 etaje - hip hop, electro si rock. Acesta arata exact ca un permis de conducere pentru ca ... ne aflam intr-o parcare.