Valeriu Stoica a sustinut in emisiunea “Romania la raport” de la Mix FM, ca in ultimele zile exista un concert al atacurilor impotriva Ministrului Justitiei, Monica Macovei.

“In chestiunea legata de proiectul de lege privind Agentia de Integritate - aici este vorba de un soi de frustrare din partea unor asociatii ale societatii civile care au facut un proiect, si care acum se vad concurate de un alt proiect, facut de doamna Macovei”, a declarat liberalul Valeriu Stoica.

Desi critica faptul ca proiectul Agentiei contine niste “formulari nefericite”, acesta sustine ca spiritul legii este corect. Solutia pe care liberalul o propune este o masa rotunda la care sa participe reprezentanti ai societatii civile, ai Ministerului Justitiei si ai partidelor politice si in cadrul careia sa se discute toate problemele pe care proiectul de lege le presupune.

In cadrul aceleiasi emisiuni, jurnalista Nicoleta Savin a afirmat ca in ciuda tuturor criticilor, legea Agentiei pentru Integritate nu va fi lasata fara obiect, ci va putea fi aplicata datorita “jandarmilor de la Bruxelles”.