BRD - Groupe Societe Generale a anuntat luni lansarea unui serviciu de reincarcare a cartelelor telefonice preplatite prin intermediul terminalelor POS, numit Simplis PrePay, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Disponibil la lansare pentru reincarcari de cartele preplatite ce functioneaza in reteaua Vodafone Romania, serviciul va fi extins si catre alti furnizori de servicii preplatite, atat din domeniul telefoniei mobile, cat si din cel al telefoniei internationale si al furnizorilor de acces Internet, toate operatiunile putand fi realizate cu ajutorul aceluiasi terminal POS.

Simplis PrePay se adreseaza atat comerciantilor cat si utilizatorilor de telefoane mobile si va fi disponibil in retelele comerciantilor cu care BRD va incheia acorduri in acest sens.

Operatiunile de reincarcare a cartelelor PrePay de catre utilizatorii finali - posesorii de telefoane mobile - prin intermediul terminalelor POS instalate la nivelul comerciantilor BRD se pot realiza prin card sau numerar.

Reprezentantii BRD au declarat pentru HotNews.ro ca in prezent, banca detine peste 6000 de terminale POS.

Reincarcarea cartelelor PrePay prin card se adreseaza detinatorilor de carduri in lei sau valuta (EUR, USD) - persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice - limitandu-se pentru inceput la cardurile emise de BRD. Banca a anuntat ca intentioneaza sa extinda in scurt timp disponibilitatea acestui serviciu si la cardurile emise de alte banci din Romania sau din strainatate.

Operatiunile de reincarcare a cartelelor PrePay prin numerar se adreseaza persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate sau persoanelor juridice, clienti sau non-clienti BRD.

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 5,7 miliarde euro. Banca are peste 1,8 milioane clienti si opereaza o retea de peste 360 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,4 miliarde euro la sfarsitul lunii mai 2006).