Mircea Rednic este de ieri antrenor la FC Dinamo. "Puriul" a semnat un contract valabil pentru doua sezoane, cu drept de preemptiune pentru inca unul, si va primi anual un salariu anual de aproximativ 100.000 de euro.

Interesant este ca Rednic a evoluat opt ani pentru "cainii rosii", dar este cel mai titrat tehnician din istoria Rapidului!"Mi-am implinit un vis. Doream sa antrenez pe Dinamo. Este o onoare sa fiu la acest club de traditie", a comentat "Puriul".

Se teme de tradare

Desi n-a fost dorit de jucatorii dinamovisti, noul tehnician a anuntat ca nu va remania masiv actualul lot. Rednic le-a cerut "cainilor" sa se pregateasca minutios, pentru a demonstra ca merita sa ramana la Dinamo. "Vreau sa formez o echipa adevarata. Am nevoie de fotbalisti cu caracter, care sa nu ma tradeze", a mentionat antrenorul.

"Puriul" spera ca Dinamo sa repete in viitorul sezon al Cupei UEFA performantele reusite de rivalii de la Steaua si Rapid. Desi echipa "alb-visinie" s-a batut la titlu pana-n ultima runda cu Steaua, Rednic n-a pomenit nimic despre clubul din Giulesti, unde a devenit un proscris.

S-a multumit doar sa vorbeasca de echipa campioana: "Cred ca putem opri hegemonia Stelei. Imi era dor de rivalitatea dintre Dinamo si Steaua".

Articol integral in EVZ