Top modelul Adriana Sklenarikova, sotia fotbalistului Christian Karembeu, va prezenta lenjerie intima pe 21 iunie la Studiourile MediaPro din Buftea in cadrul unui eveniment organizat de revista The One si de casa de moda I.D. Sarrieri.

Evenimentul va reuni nu mai putin de 30 de modele din Romania care au devenit foarte apreciate pe podiumurile de moda din Paris, Milano sau New York, iar capul de afis va fi Adriana Karembeu. Ea va sosi in Romania insotita de doi agenti si de fotograful personal.

Adriana a devenit foarte repede cunoscuta mai ales datorita picioarelor ei, mentionate si in "Cartea Recordurilor" pentru ca masoara din talie pana la calcaie nu mai putin de 124 de centimetri.

DOCTOR IN MODA

Nascuta in Cehoslovacia in anul 1971, Adriana a vrut sa devina medic. Ba chiar a si studiat medicina la Universitatea din Praga. Dar si-a schimbat destinul cand a participat la un casting pentru fotomodele si a castigat. Putin timp mai tarziu ea a devenit imaginea Perroni Beer, iar campania publicitara a bauturii cu pricina a facut-o cunoscuta.

Cu toate acestea Adriana a devenit celebra in urma campaniilor pentru Wonder Bra (Sutienul minune) al firmei Victoria's Secret. "Mi-am schimbat culoarea vietii din negru in alb", declara de cate ori are ocazia Adriana. "As vrea sa lucrez ca fotomodel pana cand nu o sa mai pot urca pe podium.

Nu cred ca e bine ca modelele sa se arunce in multe alte activitati, trebuie sa se axeze pe ceea ce fac. De aceea am si refuzat multe propuneri de a juca in filme", mai povesteste vedeta.

SOTIE DE FOTBALIST

Adriana este sotia celebrului fotbalist francez Christian Karembeu, nume pe care si l-a asumat imediat dupa casatorie. Adriana i-a spus "da" lui Christian in luna decembrie a anului 1998, in Madrid.

Integral in Ziarul