Multimiliardarul Gigi Becali, care finanteaza Steaua, campioana Romaniei la fotbal, a dat ieri o mega-lovitura pe piata imobiliara, batand palma pentru cea mai mare tranzactie cu terenuri din istorie. El a vandut 8 hectare de teren in inima cartierului de lux Baneasa contra sumei de 25.000.000 de euro ((875 miliarde de lei)!

Pot afirma ca e cea mai mare afacere incheiata vreodata la vanzarea unei suprafete de teren. Nimeni din Romania nu a incasat o suma mai mare decat mine“, ne-a dezvaluit Gigi Becali. Omul de afaceri a evitat insa sa pronunte numele cumparatorului, despre care s-a rezumat sa precizeze ca este o companie privata.

„Sigur n-a cumparat Copos, ca n-are el atatia bani!“

Becali care a devenit astfel mai bogat cu aproximativ 875 de miliarde de lei n-a scapat prilejul de a-l „intepa“ pe fostul vicepremier George Copos: „Numele firmei care a cumparat nu vi-l pot divulga, pentru ca n-am acordul lor. Dar sigur n-a cumparat George Copos, ca n-are el atatia bani!“.

De altfel, in cursul zilei de ieri, nababul din Pipera a avut o intrevedere cu viceprimarul Capitalei, Ludovic Orban, caruia i-a depus o notificare cu privire la un alt teren in valoare de peste 35.000.000 de euro!

Integral in Averea