Cu toate ca nu pierde ocazia de a-si etala modestia pe la emisiunile televizate, cantareata Andreea Balan este in realitate foarte mofturoasa. Mai ales atunci cand vine vorba despre marcile autohtone de automobile, pe care nu le prea are la inima, pe considerente de imagine.

Bunaoara, brunetei ii cade foarte greu la stomac unul dintre cele mai bine vandute modele de Dacie, si anume Loganul.

Vrea sa-si impresioneze colegii

Zilele trecute, studenta Andreea a venit la scoala cu Loganul mamei sale, intrucat masina sa, un Peugeot 206, se afla in service pentru rezolvarea unui troncanit suspect. De frica sa nu fie vazuta intr-o Dacie, lucru care, vezi Doamne, i-ar fi stirbit aura de vedeta, bruneta a parcat masina cat mai in spate, intr-un loc ferit de ochii curiosilor si mai ales, ai presei.

Studenta la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii „Spiru Haret“, Andreea vrea, se pare, sa-si impresioneze colegii cu orice pret, doar-doar acestia se vor inghesui sa-i mai sopteasca la vreun examen si in sesiunea asta. Potrivit unor surse din acelasi an cu ea, cantareata copiaza frecvent, spre ghinionul ei fiind prinsa insa de profesori din cand in cand.

Integral in Averea