Pentru blonda cantareata, George Tal a luat o pauza de la cariera de antrenor de fotbal in Germania, si s-a mutat in Romania, acasa la Daniela. George, in varsta de 37 de ani, iubitul cantaretei Daniela Gyorfi, a acordat un interviu pentru Libertatea. El a vorbit deschis despre relatia sa cu Daniela si despre planurile pe care amandoi si le-au facut pentru viitor.

In scurt timp, George si Daniela, care sunt de-o varsta, se gandesc sa se casatoreasca (posibil in luna octombrie, cand e ziua cantaretei) si sa faca si un copil, aceasta fiind o dorinta mai veche de-a artistei.

Libertatea: Cum ai cunoscut-o pe Daniela?

George Tal: Fiind impresarul unei trupe din Romania, Triton, am venit acum doi ani in tara, la o petrecere. Acolo am cunoscut-o pe Daniela. Cu toate ca nu m-a bagat in seama atunci, desi am facut cunostinta, mi-a lasat o impresie foarte buna. Atunci nu a fost nimic intre noi.

Ne-am reintalnit insa peste alti doi ani, in Germania, la o petrecere langa M?nchen, si ne-am bucurat foarte mult ca ne-am revazut. Acest lucru s-a intamplat acum 3-4 luni si de atunci am ramas impreuna.

Ce parere ai despre ea?

Daniela e o persoana deosebita, am simtit-o personal, din relatia noastra. Am mers la diferite concerte si spectacole cu ea si mi-am dat seama ca este foarte iubita si respectata de multi fani si oameni, iar lucrul asta ma bucura enorm, pentru ca nici pentru ea nu a fost usor sa ajunga unde este acum. Eu sunt alaturi de Daniela in orice situatie si ma bucur ca o pot motiva.

Sper sa o motivez si sa o ajut in continuare. Cu acordul ei, intentionez sa fiu chiar si impresarul sau, fiind clar ca impreuna vom avea mai mult succes.

Cu ce te ocupai inainte sa pleci in Germania?

Sunt plecat de 15 ani in Germania. Inainte de Revolutie am jucat la echipa “Olimpia Ramnicu-Sarat”, in Divizia B, apoi dupa Revolutie nu am mai avut perspectiva ca fotbalist in tara si am plecat in Austria.

Acolo am dat proba pentru echipa “Austria Viena”, dar pana la urma m-am apucat de afaceri, m-am privatizat in Germania si mi-am deschis diferite magazine cu articole de uz casnic.

Esti antrenor in Germania si ai si afaceri langa M?nchen... Ai lasat totul si te-ai mutat cu Daniela Gyorfi...

Fiind antrenor de fotbal de 5 ani de zile la o echipa din Germania aveam nevoie de o pauza. Datorita relatiei mele cu Daniela am fost motivat si mai mult sa revin in Romania. Amandoi dorim sa ne facem o familie impreuna. Venirea mea in Romania a fost un pas important pentru relatia noastra si pentru viitor.

Avem planuri de viitor si cred eu ca intr-un timp scurt chiar ne vom hotari sa ne casatorim...

Interviu integral in Libertatea