Curtat de Rapid, Brescia si Politehnica Timisoara, se pare ca Razvan Lucescu a decis sa fie succesorul lui Gica Hagi in Banat. Tehnicianul giulestean va face anuntul oficial astazi, la intoarcerea din vacanta pe care a petrecut-o in Insulele Mauritius impreuna cu familia. Hotarirea lui Lucescu jr.

se pare ca a fost grabita de transferurile pe banda rulanta facute de George Copos, dupa ce antrenorul Rapidului conditionase raminerea sub Grant de pastrarea actualului lot de jucatori. Mai intii, atacantul Daniel Niculae a plecat la Auxerre, Viorel Moldovan negociaza si el cu Brest, in timp ce Daniel Pancu se va intoarce in Turcia.

Pentru a compensa plecarile, Copos a anuntat ieri-seara ca negociaza cu Sapunaru si Griffiths de la FC National, fiind dispus sa ofere 1,2 milioane de dolari pentru cei doi.

Niculae anticipeaza vremuri grele

„Ma bucur ca l-am convins sa ramina alaturi de noi”, declarase Jean Valvis, la finele unei intilniri nocturne care a durat mai bine de trei ore si la care a participat si patronul George Copos.

O alta conditie pusa de Lucescu pentru a ramine a fost ca fotbalistii sa-si primeasca toate restantele financiare in termen de 48 de ore de la discutie, iar plata a fost aminata pentru 1 iulie. Intrebat despre posibila plecare a lui Lucescu, Daniel Niculae a declarat: „Ce este in sufletul meu doar eu stiu.

Cu mine sau fara mine, Rapid merge inainte, se poate lipsi de Niculae, Pancu sau Moldovan, pentru ca exista alti jucatori de valoare care ne-ar putea inlocui, dar trebuie sa-l pastreze pe Razvan Lucescu, pentru ca, daca el va pleca, atunci va fi greu”.

Articol integral in Cotidianul