Fosta doamna Mutu a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Adrian la scurt timp dupa ce a aflat ca are o fetita, au povestit surse din apropierea actritei pentru revista XMagazin. Alexandra i-a urat proaspatului tatic toate cele bune, insa pe parcurs discutia se pare ca a degenerat in cearta.

Alexandra si-a calcat pe inima si l-a felicitat pe Adrian, cu toate ca nu au pastrat cea mai buna relatie. In ultimii doi ani, actrita

i-a tot reprosat fostului sot ca isi neglijeaza baietelul, pe Mario, si ca intarzie adesea sa plateasca pensia alimentara. Afirmatiile au fost facute in presa de nenumarate ori, lucru care l-a deranjat pe sportiv.

Conform revistei Xmagazin, discutia telefonica dintre Alexandra si Adrian a luat o turnura neplacuta, iar actrita a ajuns sa-i reproseze din nou sportivului ca nu-si onoreaza obligatiile fata de Mario, care este tot copilul lui.

PROBLEME CU LOGODNICUL

Din pacate, acesta nu este singurul motiv de suparare pentru Alexandra.

Cu toate ca si-a gasit un iubit italian care a cerut-o in casatorie, blondina nu trece prin cea mai fericita perioada din viata ei, asa cum se intampla in cazul lui Mutu.

Relatia ei cu italianul Carlo Cancellieri nu se indreapta catre un mariaj asa cum se astepta toata lumea. Apropiatii vedetei sustin ca actrita ar avea probleme cu iubitul ei, cu care se cearta tot mai des.

Asa ca Alexandra a avut dreptate cand a declarat ca vrea sa mai astepte pana cand ii va da un raspuns logodnicului ei.

Integral in Ziarul