Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 15 Iunie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 7088

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Masacru verde

Domnule "primar" Boc cum este posibil sa se distruga spatiul verde din zona Hotel Tineretului-Univers T pentru constructia unui mall? Chiar nu s-a gasit o alta locatie pentru treaba asta? Cum este posibil, de altfel, ca in orice spatiu verde sa se construiasca un bloc de locuinte? Din cate stiu eu in cadrul amenajarii teritoriului unui oras trebuie sa existe anumite suprafete de spatiu verde,

insa se pare ca lucrul acesta nu este luat in seama. Oare nu v-a comunicat nimeni lucrul acesta sau nu va intereseaza? Este destul de frustrant ceea ce se intampla in oras. Am trecut de la perioada in care nu s-a facut nimic (de pe vremea d-nului Funar-uitat sa-i fie mandatul), la perioada in care se face orice, fara nici o logica, numai de dragul de a face.

Nu este suficient sa faci, trebuie sa faci temeinic. Iar acest lucru nu se vede deloc. Nu faceti numai de dragul de a arata oamenilor ca dumneavoastra ati facut, aratati oamenilor ca va pasa si de confortul, nu numai de "bunastare" lor. Sunt foarte multi oameni care sunt "orbi", care analizeaza lucrurile superficial, dar sunt si foarte multi care "vad", mai ales cei tineri.

Ganditi-va ca viitorul dumneavoastra ca si primar si om politic este in mainile noastre, ale tinerilor. Avem nevoie de spatii verzi, avem nevoie de locuri unde sa ne plimbam copiii, de locuri unde sa ne destindem, avem nevoie de locuri care sa intrerupa "monotonia arhitecturala groteasca" a orasului. Domnule primar nu ne faceti sa ne para rau ca v-am votat.

www.domnuleprimar.ro

Claudiu Onea