PSD a realizat o sigla-alternativa: in loc de trei trandafiri pe fundal rosu, apare un stol de pasari migratoare. „Descatusare de trecut“, explica liderii partidului.

PSD a conceput o noua campanie de rebranduire a partidului. Dupa transformarea culorii PSD din albastru in rosu, specialistii in imagine ai partidului au gindit si realizat si o noua sigla pentru formatiunea lui Geoana. In ea apar 9 (noua) pasari calatoare alaturi de inscrisul „PSD - un nou capitol“.

Sigla poate fi vazuta deja prin sediile de partid din toata tara. La Slobozia, ieri, noua sigla era lipita cu scotch linga portretul de presedinte al lui Mircea Geoana. Vechea sigla, cu cei trei trandafiri, nu mai era pe nicaieri.

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea, care l-a insotit ieri pe Mircea Geoana la o intilnire cu activul de partid din Muntenia, ne-a explicat ca nu e vorba, de fapt, de o noua sigla. „E doar un brand nou, ce va insoti sigla oficiala a partidului, cei trei trandafiri“,

ne-a spus Dragnea.

Cred ca-s pescarusi. Sau porumbei

Acesta nu parea sa fie pus in tema cu semnificatiile emblemei. „Cred ca-s pescarusi... Sau porumbei. Nu stiu. Stai sa intreb.“ Se duce la una dintre consilierele lui Mircea Geoana si revine dupa citeva secunde cu raspunsul: „Gata! Sint cocori!“. Zimbetul ii dispare cind il intrebam ce simbolizeaza cocorii din sigla PSD. „Descatusarea de trecut“, incearca el un raspuns

Articol complet in Cotidianul