"Sunt mai bun decit cred unele persoane". Aceste cuvinte, rostite de Raul dupa 4-0 cu Ucraina, partida la care fusese rezerva, au stirnit o discutie aspra in cantonamentul Spaniei.

Selectionerul Aragones i-a raspuns prin mentinerea pe banca si in partida cu Tunisia. Antrenorul spaniol a mers pe mina celor care au condus "Armada" spre debutul triumfator.

Lucrurile nu au inceput foarte bine pentru iberici - la atacurile desfasurate rapid, Tunisia a raspuns cu foarte buna interpretare a fazei de contraatac. Si cu un gol marcat in minutul 8.

Ibericii au incercat sa preia controlul si in prima parte ameninta poarta prin mai multe suturi de la distanta. La pauza Aragones se decide - ii trimite in teren pe Fabregas si Raul.

"In a doua repriza am avut o echipa care a provocat mai multe probleme si s-a impus mai mult pe flancuri. Dupa golul marcat de Raul, ne-a fost mai usor sa desfacem echipa tunisiana"

Luis Aragones, antrenor Spania

Minutul 71: Raul isi demonstreaza calitatile de marcator, dublate de oportunism, si urmareste un balon respins de portarul Tunisiei. Este 1-1.

Spaniolii rasufla usurati. In numai cinci minute, intra in scena "El Nino" - Fernando Torres marcheaza pentru 2-1, iar in minutele de prelungire realizeaza dubla. Si urca pe primul loc in clasamentul golgeterilor, cu 3 reusite.

"A fost mai greu decit ne asteptam. Dar atita vreme cit atacantii vor inscrie, vom avansa in turneu"

Fernando Torres

"Suntem intr-adevar deceptionati. Dar cele 90 de minute ne dau sperante pentru ultima partida din grupa. Acesta este mesajul cu care trebuie sa raminem"

Roger Lemerre, antrenor Tunisia

Spania-Tunisia 3-1

Goluri: Raul (71), Fernando Torres (76, 90 - 11m), respectiv Mnari (8)

Spania: Casillas (cap) - Sergio Ramos, Pablo, Puyol, Pernia - Marcos Senna (Fabregas 46), Xabi Alonso, Xavi - Luis Garcia (Raul

46) - Fernando Torres, Villa (Joaquin 56)

Tunisia: Boumnijel - Trabelsi, Jaidi, Haggui, Ayari (Al. Yahia 57) - Mnari, Bouazizi (cap) (Ghodhbane 57), Namouchi - Chedli (Guemamdia 80), Nafti - Jaziri