Telenovela transferului lui Mirel Radoi la o echipa engleza continua. Cu toate ca duminica patronul Stelei, Gigi Becali, nu era sigur ca vrea sa-l mai vanda pe Radoi, ieri situatia s-a schimbat cu 180 de grade.

Dupa Manchester United care, conform aceluiasi Becali, oferea in urma cu cateva zile “doar” 9 milioane de euro pentru severinean, in ultimele zile alte doua team-uri isi leaga numele de achizitionarea lui Radoi. Prima dintre ele este Portsmouth, locul 17 in ultimul sezon al Premiership, salvata in extremis de la retrogradare.

Cotidianul britanic The Sun a anuntat sosirea capitanului “militarilor” pe Fratton Park, stadionul lui Pompey, cum este poreclita trupa antrenata de Harry Redknapp, pentru suma de 7 milioane de lire sterline (11 milioane de euro), un record pentru clubul din Insula.

Acelasi tabloid a mai scris si de alte doua transferuri bomba ale trupei patronate de rusul Alexandr Gaidamak: francezul Olivier Thomert de la Lens (6,8 milioane de lire sterline) si camerunezul Achille Emana (2,7 milioane de lire sterline).

Articol integral in Gandul