Pesedistii s-au certat ieri pe cocori. Noua sigla de partid, cu stolul de pasari calatoare, a fost unul dintre subiectele centrale de discutie la sedinta conducerii PSD.

„De ce trebuie sa raspund eu la chestia cu cocorii? Am ajuns sa fiu seful cocorilor!“, le-a reprosat cu amaraciune colegilor sai Liviu Dragnea. Vicele pesedist spune ca a fost asaltat de telefoane din partea presei, dar si de colegii din teritoriu ca sa dea lamuriri pe tema cocorilor.

„Nu ma intrebati pe mine! De ce ma intrebati pe mine? Ce treaba am eu cu cocorii?“, a sarit Dragnea. Ieri, dupa sedinta conducerii PSD, l-am intrebat pe Dragnea cum ramine cu cocorii. Parea sa-si iasa din pepeni. „Chiar nu va inteleg… Nu stiu cine v-a spus ca eu ma ocup de cocori.

Recunosc ca am fost foarte suparat in sedinta Biroului, dar nu eu sint responsabil de treaba asta“, ne-a spus Liviu Dragnea.

„O sa ni se spuna Mitrea-cocor“

In timpul sedintei, Miron Mitrea a aratat ca de vina pentru acest scandal ar fi organizatorii reuniunii de vineri de la Slobozia, acolo unde s-a descoperit sigla cu cocorii. „Nu trebuiau lasati ziaristii nesupravegheati“, a reprosat la rindul lui Mitrea.

Surse din partid spun ca autorul siglei cu pasarile calatoare este Ron Weber, un consultant israelian contactat de PSD inca de acum un an. Ron Weber si Miron Mitrea sint foarte buni prieteni, spun aceleasi surse, consultantul fiind vazut adesea in biroul secretarului general al PSD.

In cadrul sedintei de ieri s-a mentionat ca sigla cu pasarile a aparut inca de acum trei luni ca sigla alternativa pentru partid, alaturi de una foarte simpla, cu un patrat rosu pe care scrie cu alb „PSD“.

Articol integral in Cotidianul