Satula doar de rolul de papusa sexy, Nicoleta Luciu parasea in urma cu un an emisiunea "Teo" dorind sa demonstreze tuturor ca poseda si alte calitati decat cele fizice.

Si pentru ca tot era pasionata de actorie, bruneta si-a incercat norocul in telenovela "Lacrimi de iubire", unde nu a primit decat un rol secundar care ii solicita din plin tot atuurile fizice.

In urma cu cateva luni, insa, in viata Nicoletei s-a ivit pe neasteptate oportunitatea unei colaborari mult mai importante: un rol principal intr-un nou serial, produs de MediaPro. Din pacate, nici aceasta ocazie nu a putut fi fructificata, proiectul avand o viata foarte scurta.

Serialul "Dadaca", programat pentru difuzare in aceasta toamna pe Pro TV, a fost oprit din productie, fara prea multe explicatii.

Ghinionul incepatorului

Din momentul in care scenariul serialului "Dadaca" a intrat in mainile producatorilor din Buftea s-a stiut ca rolul principal va fi interpretat de Nicoleta Luciu. Libera de contract in momentul de fata, frumoasei vedete i se promisese un nou angajament. Din nefericire, intelegerea a picat inainte chiar de a fi incheiata.

Desi s-a muncit mult in platou, s-au facut castinguri peste castinguri pentru ocuparea celorlalte roluri, s-a intocmit echipa tehnica si s-a stabilit data difuzarii serialului, productia TV a fost intrerupta fara niciun fel de explicatie.

Integral Averea