Postata de: Cornel Grigore

La data: 21 Iunie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 7271

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

INTERSECTIA RAZOARE

VA BATETI JOC DE NOI, DE CEI DIN DRUMUL TABEREI...

Ca primar al sectorului nostru sectorul 6, dumneavoastra va place ce se intampla in fiecare dimineata in acest loc parca blestemat ???

Mii si mii de masini se chinuie sa treaca cativa metri de intersectie dupa ce au stat de nenumarate ori la semafoarele de pe la Drumul Taberei 34 iar pe Bd. Timisoara de pe langa Plaza Romania.

E incredibil cum nu intereseaza pe nimeni, nu deranjeaza pe nimeni aceasta situatie.

Ati reusit realizarea unui sens giratoriu pus parca special sa ne impiedice sa mai circulam normal. Si de cateva zile s-a si razuit tot asfaltul din intersectie si asa a ramas...nimeni nu asfalteaza peste noapte, dar nici macar ziua...

In acest loc trebuia construit un pasaj rutier suprateran care sa duca pana la Academia Militara dar, din pacate, cui ii pasa ????

Nimanui.

Ce sa va mai rugam domnule primar, ce sa va mai rugam...

Santem niste prosti.

Cornel Grigore

Raspunsul primarului

22 Iunie 2006

Stimate domn,

In legatura cu aspectele prezentate de dumneavoastra, privind traficul auto din Intersectia Razoare, va informam ca am remis toate sesizarile avand aceasta tema (inregistrate la Primaria Sector 6) la „Administratia Strazilor” din Str. Domnita Ancuta nr.

1, Sector 1 (institutie publica cu personalitate juridica subordonata Consiliului General al Municipiului Bucure]ti), in a carei competenta sunt incluse.

In concluzie, intrucat Primaria Sector 6 nu participa activ ]i nu este implicata in administrarea acestei zone, va rugam sa va adresati direct la institutia mai sus amintita, singura in masura sa solutioneze cele reclamate.

Cu multumiri pentru intelegere,

Cristian Constantin Poteras

www.domnuleprimar.ro