Invitata la prezentarea noii colectii de lenjerie intima ID Sarierri, Zana Surprizelor a decis sa se puna bine cu soacra. Asa ca a luat-o pe Sanda Liteanu, mama lui Banica jr, sa o vada pe femeia cu cele mai lungi picioare din lume, Adriana Karembeu, defiland pe podium.

Miercuri seara, la studiourile MediaPro a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente ale modei Romanesti. O prezentare de lenjerie intima care a readus in tara 30 de manechine cu mult succes in strainatate. Capul de afis a fost Adriana Karembeu, femeia cu cele mai lungi picioare din lume.

Fotomodelul de origine ceha a fost foarte prietenoasa, dar a impus o conditie: "Nu las pe nimeni sa ma machieze pe picioare", a spus Adriana. Simpla ei prezenta a atras ca un magnet multe vedete autohtone, dar nu numai.

POAMA DULCE

Majoritatea invitatilor au fost cei pe care ii vedem in grila de programe a ProTV-ului. Iar Andreea Marin a fost singura vedeta a unui alt post de televiziune prezenta la evenimet. Lucru care a alimentat zvonurile conform carora Andreea va prezenta urmatoarea editie a emisiunii "Dansez pentru tine", impreuna cu Stefan.

Andreea si-a lasat sotul acasa, dar, ca sa nu vina singura, a luat-o pe Sanda Liteanu, mama lui Banica jr, ca insotitoare la eveniment. Zana Surprizelor s-a dovedit a fi foarte protectoare cu mama-soacra. Ii vorbea in stilul dulceag care stoarce lacrimi de la telespectatori si avea grija s-o indrume sau sa nu-i lipseasca nimic.

In timp ce manechinele defilau imbracate in chilotei dantelati, cele mai importante femei din viata lui Stefan Banica jr discutau "treburi casnice", dupa cum ne-au povestit cei care stateau in apropiere.

TOATA FLOAREA CEA VESTITA

Daca Gheorghe Hagi a venit insotit de catre sotie, fotbalistul Cristi Chivu a avut ocazia de a o intalni pe fosta iubita, designerul Maria Marinescu, chiar la studiourile MediaPro. Desi nu au venit impreuna, amandoi au plecat inainte de finalul serii.

Articol integral in Ziarul