Delia a fost agresata intr-un club bucurestean de iubitul ei, Edi Iordanescu, pentru ca a dansat intreaga noapte cu barbatii din jurul ei. Fotbalistul si-a iesit din minti si a bruscat-o pe cantareata, dupa care, suparat, a parasit localul.

Cuplul Delia Matache - Edi Iordanescu are probleme. Cei doi amorezi au fost vazuti cu ceva vreme in urma in club Bamboo din Capitala certandu-se. Intamplarea nefericita a avut la baza, dupa cum spun sursele noastre, faptul ca Delia a dansat mare parte din noapte cu masculii din jurul ei, ignorand faptul ca a venit insotita de iubit.

Edi, vadit deranjat de comportamentul Deliei, a adoptat o atitudine recalcitranta. A luat-o pe Delia de pe ringul de dans, au venit la masa si in scurt timp au parasit localul

Cu toate ca a venit vara, vedetele nu au parasit Capitala in detrimentul litoralului, ele optand sa-si petreaca timpul liber in cele mai cunoscute cluburi de fite. Cu cateva saptamani in urma, Delia s-a aflat si ea, insotita de iubitul ei, Edi Iordanescu in club Bamboo din Capitala, localul preferat al persoanelor publice de pe la noi.

Distractia a fost in toi pentru cunoscutul cuplu si cercul lor de prieteni, pana cand Delia, dupa cum spun surse de la fata locului, a exagerat putin cu dansul. Mai precis, cantareata a dansat cu cativa barbati aflati la fata locului, lucru care l-a deranjat vizibil pe fiul fostului antrenor al echipei nationale.

Juniorul a luat atitudine, a bruscat-o pe cantareata, dupa care au parasit impreuna clubul. Artista refuza sa fie abordata de presa si sa comenteze pe marginea acestui subiect.

Delia, cunoscuta drept una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, traieste o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de Edi Iordanescu, de aproape un an.

Este stiut faptul ca, inainte de a deveni iubita tanarului soprtiv, Delia a trecut printr-o relatie nu prea frumoasa, care s-a soldat cu scandaluri si vanatai, corectii aplicate de fostul iubit al acesteia, omul de afaceri Florin Moldoveanu.

Anamaria, batuta la Sibiu

Frumoasa blonda nu este insa singura care a trecut prin astfel de experiente. Cristina Spatar, supranumita regina R&B, a avut o relatie cu patronul clubului Dumars, Marcel, zis si DMS. Barbatul este cunoscut pentru faptul ca este violent cu femeile. Cat timp au fost impreuna, Marcel nu s-a dezis de obiceiul capatat si a altoit-o pe „regina“ ori de cate ori avea ocazia.

Cristina nu este singura care a trecut prin mana barbatului. Si despre Claudia de la Sexxy se spune ca ar fi avut o relatie cu acesta si ca nu a scapat nici ea fara sa fie agresata.

Anamaria Ferent stie si ea prea bine ce inseamna o mana de fier.

Articol integral in Gardianul