Casnicia presedintelui american trece acum printr-o criza profunda.

Sotia sa, Laura, a descoperit ca acesta a inceput din nou sa bea, sustine tabloidul american "The Globe", citat de Rompres.

Marcat profund de scaderea popularitatii, presedintele american a suferit o depresie si si-a cautat alinarea in sticla de whisky.

In tinerete, Bush a avut mari probleme cu alcoolul, insa s-a lasat de bautura in urma cu 30 de ani. Aceasta a fost conditia pe care i-a pus-o inainte de casatorie Laura, pe atunci o modesta bibliotecara.

Recent insa, Prima Doamna a SUA l-a surprins pe George cu paharul de whisky in mana, scrie "The Globe". "Dupa scandalul in legatura cu alcoolul, George si Laura au incetat sa-si mai vorbeasca, iar relatiile dintre ei sunt extrem de reci", confirma un prieten al familiei. Laura l-ar fi avertizat pe sotul ei ca inca un pahar de whisky si ea divorteaza.

Potrivit publicatiei, casnicia lui Bush jr. cu Laura se afla pe marginea prapastiei, dar cei doi soti nu pot sa divorteze oficial pentru ca peste doi ani vor avea loc alegeri prezidentiale in SUA, iar republicanii nu par dispusi sa-si piarda popularitatea din cauza unor "deficiente de comunicare" dintre actualul presedinte si nevasta sa.

Razboi rece in dormitor

Sotii Bush nu mai impart de multa vreme patul conjugal, dormind in camere separate. Cu toate ca la ceremoniile oficiale cuplul Bush jr. poate fi vazut impreuna, surazand in fata camerelor de luat vederi, ajunsi acasa cei doi nu-si vorbesc deloc.

Articol integral in EVZ