Fostul vicepremier i-a facut si ieri marcaj lui Razvan Lucescu pentru a-l convinge sa ramina in Giulesti si in urmatoarele sezoane. Pentru a avea mai mult succes, dupa ce inclusiv lobby-ul facut de Mircea Lucescu a esuat, George Copos a apelat la alt truc.

Cina cea de taina

Un grup de cinci jucatori, in mare aceiasi care l-au convins sa revina dupa ce fusese demis de Copos, s-au intilnit miercuri seara cu Lucescu jr. pentru a-l ruga sa-i antreneze pentru Liga Campionilor. Dupa cina cea de taina, portarul Danut Coman a declarat ieri ca „dupa cum l-am vazut aseara, cred ca sint 50 la suta sanse ca el sa ramina alaturi de noi. Speram pina in ultimul ceas“.

Si solia de pace in mare a reusit, Lucescu luind in calcul o revenire, cu conditia ca si Marian Iancu sa fie de acord. Ceea ce, deocamdata, nu s-a intimplat, patronul Timisoarei anuntind intr-un comunicat ca Lucescu va fi prezentat luni oficial.

Negocieri la BKP

Mai mult, Iancu a completat ironic zvonurile: „Doar daca traim in Trinidad-Tobago sau alta tara bananiera se poate intimpla asa ceva. Nici nu ma intereseaza astfel de speculatii. Sint un om serios, ca si Razvan, si imi pare rau ca altii nu au stiut sa-l aprecieze la adevarata lui valoare, pentru ca nu se mai ajungea aici. Mai multe nu am de spus“.

Articol integral in Cotidianul