Ambitia Victoriei Beckham, sotia fotbalistului englez David Beckham, de a fi un etalon de stil si cea mai frumoasa dintre nevestele, logodnicele sau prietenele fotbalistilor, incepe sa fie cu un cutit cu doua taisuri.

De curand, cand se imbarca la bordul unui avion spre Canada, Victoria a fost fotografiata de ziaristii germani cu ditamai insula de chelie pe partea dreapta a capului, relateaza Daily Mail, care a preluat fotografiile din presa germana.

Extensii Si bronz

La cei 32 de ani ai sai, Victoria e o admiratoare inraita a extensiilor de par, repetandu-le cu nemiluita, in ciuda avertismentelor medicilor asupra posibilitatii pierderii parului natural. Asta pateste acum fosta membra a formatiei "Spice Girls", poreclita si "Posh".

Tot presa germana i-a mai gasit un cusur, celulita de pe coapse, caci despre monturile care-i incaleca degetele mari de la picioare peste celelalte se aflase mai demult. Dar, Victoria nu se lasa.

Zilele trecute, ea si cu inca alte cateva neveste, au cheltuit 10.000 de lire sterline sa care cu avionul, in Germania, trei specialiste, ca sa le refaca bronzul de pe trupuri, pentru ca incepuse sa paleasca.