Un barbat de 29 de ani din judetul Dambovita a fost impuscat duminica dupa-amiaza in timp ce se afla la scaldat intr-o balta concesionata din comuna Vacaresti.

Balta este concesionata de catre Alexandru Radulescu, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori. Fiul acestuia i-a cerut lui

Constantin Radulescu sa iasa din apa, iar in timpul scandalului care a izbucnit a intervenit si Alexandru Radulescu.

Potrivit martorilor, acesta a luat pusca de vanatoare si a tras in tanarul care urcase deja in masina sa plece. Ranitul a fost trimis de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala.

Medicii au declarat ca pacientul se afla intr-o stare foarte grava si este in coma profunda. "Este intubat si ventilat mecanic, cu functii vitale nu foarte stabile. E prea devreme de spus ce sanse are acest pacient", au declarat medicii de la Spitalul Floreasca.

Dupa ce Parchetul de pe linga Judecatoria Dimbovita l-a audiat timp de sapte ore, Alexandru Radulescu, cel care a tras, este acum cercetat in stare de libertate.

Ulterior, s-a dovedit ca el nu avea permisul de port-arma vizat. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Dambovita, Alexandru Radulescu are permis de arma din 1997, eliberat de Serviciul Arme, Explozivi, Substante Toxice al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Sursa citata precizeaza insa ca Alexandru Radulescu “nu s-a prezentat la viza permisului din motive imputabile si urmeaza a se lua masuri de revocare a dreptului de port si folosire a armei”.

In comunicat se mai arata ca procurorul care se ocupa de caz va stabili daca Alexandru Radulescu a folosit legal arma.

Cazul a fost amplu dezbatut de cititorii HotNews.ro. Marea majoritate a acestora l-au folosit drept pretext pentru a-si manifesta nemultumirea fata de starea de lucruri din justitie, vazuta drept corupta si ineficienta si, de aceea, considerand ca Alexandru Radulescu nu va pati nimic.