Miliardarul a venit fara logodnica Monica la petrecerea de lansare a unei case de pro- ductie axata pe genul muzical manele, eveniment desfasurat joi seara la hotel Lido. Imbracat la patru ace, omul de afaceri a atras atentia mai multor domnisoare innebunite dupa ritmurile buricoase.

Columbeanu s-a numarat printre invitati pentru ca face parte dintre putinele VIP-uri care nu se feresc sa spuna ca le place muzica de acest gen, ne-a declarat unul dintre reprezentantii casei de discuri Autentic Music. Irinel a preferat sa se imbrace intr-un costum negru clasic, in locul hainelor sale trasnite.

Probabil, excentricul om de afaceri a simtit nevoia sa fie in ton cu Vali Vijelie, Adi Minune, Florin Salam sau Adi de la Valcea, care rareori renunta la eleganta costumelor sobre, devenite marca a cantaretilor de manele.

ADMIRATOARE DURDULII

Bogatasul a fost pandit de ochii mai multor fane din industria manelelor. Cateva domnisoare durdulii, care abia daca depaseau un metru jumatate in inaltime, venite la eveniment pentru a lua autografe cantaretilor preferati, si-au tot dat coate in vreme ce chicoteau si priveau insistent spre masa unde statea logodnicul Monicai Gabor.

Columbeanu nu a avut ochi pentru ele, asa ca fetele au renuntat sa-i mai ceara autograf, asa cum aveau de gand.

Integral in Ziarul