Judecatorii Tribunalului Bucuresti au emis, sambata, un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Alexandru Radulescu, cercetat ca a impuscat un tanar in cap, in apropierea lacului Vacaresti, din Dambovita.

Judecatorii au considerat ca exista suficiente probe care arata ca Radulescu si-a impuscat cu intentie victima, nu accidental, cum sustine agresorul.

Avocatul lui Radulescu, Catalin Dancu, a spus ca va face recurs care se va judeca, saptamana viitoare, la Curtea de Apel.

Presedintele sindicatului fotbalistilor fusese retinut ieri, de procurorii Parchetului General Bucuresti, dupa mai multe ore de audieri.

Initial, un procuror din Targoviste care s-a ocupat de acest dosar, hotarase sa-l cerceteze pe seful AFAN in libertate. Decizia a fost insa contestata de specialistii in drept care considera ca in acest caz sunt suficiente probe ca Radulescu este un pericol pentru ordinea publica.

Victima lui Alexandru Radulescu, Constantin Radulescu este internat, de 6 zile, la Spitalul Floreasca. El a fost operat si i-au fost scoase o parte din alice din cutia craniana. Starea lui ramane foarte grava iar medicii raman rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

El a fost impuscat in cap, de Alexandru Radulescu, duminica trecuta, in timp ce se afla la scaldat intr-o balta din comuna Vacaresti.

Balta este concesionata de catre Alexandru Radulescu, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori. Fiul acestuia i-a cerut lui

Constantin Radulescu sa iasa din apa, iar in timpul scandalului care a izbucnit a intervenit si Alexandru Radulescu.

Potrivit martorilor, acesta a luat pusca de vanatoare si a tras in tanarul care urcase deja in masina sa plece.