Zeci de sateni din comuna Vacaresti au daramat duminica postul de paza de langa lacul unde Alexandru Radulescu a impuscat saptamana trecuta un tanar. Oamenii sunt revoltati din cauza incidentului si spun ca paznicii au amplasat ilegal baraca pe terenul de langa lac, deoarece acesta este in domeniu public.

"Nu suntem multumiti cu cele 29 de zile de arest date lui Alexandru Radulescu pentru ca e un criminal. N-avem justitie!", au strigat satenii din comuna Vacaresti.

Paznicii aflati la post spun ca au vazut satenii care se indreptau spre ei si au fugit cu doua barci aflate pe lac. Aproximativ 20-30 de localnici au daramat baraca paznicilor si vor ca Alexandru Radulescu, administratorul lacului, sa renunte la afacere si sa plece din Vacaresti.

Satenii din Vacaresti sunt revoltati din cauza incidentului petrecut in urma cu o saptamana si spun ca paznicii au amplasat ilegal baraca pe terenul de langa lac, pe domeniul public.

Seful Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, Anghel Sandu, a declarat ca au fost interogati toti cei implicati in incident, urmand sa se efectueze cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere de bunuri.

Satenii sunt nemultumiti ca nu mai pot veni la scaldat sau la pescuit. De asemenea, ei sustin ca nu sunt lasati sa treaca prin zona lacului spre terenurile agricole, desi administratorul lacului are concesionat doar luciul apei, terenul din jurul lacului fiind domeniu public.

Oamenii spun ca autoritatile sunt de partea omului de afaceri Alexandru Radulescu, dar ei sunt hotarati sa nu se opreasca pana cand presedintele AFAN nu va pleca din comuna lor.

Presedintele AFAN, Alexandru Radulescu, a impuscat in cap un tanar de 29 de ani, care se scalda in lacul administrat de el. Pe numele lui Alexandru Radulescu a fost emis, zilele trecute, un mandat de arestare de 29 de zile. Constantin Radulescu, se afla internat in stare foarte grava la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti.