"In Franta e o nebunie, dupa ce am batut Brazilia. De aceea mi-am inchis telefonul mobil. Si jucatorii trebuie sa faca acelasi lucru. Sa raminem cu picioarele pe pamint". Prin aceste cuvinte, Domenech lanseaza lusitanilor un mesaj clar - Franta vrea sa mearga pina la capat.

In acest timp, antrenorul brazilian Parreira analizeaza o data in plus esecul din sferturi, intarind impresia ca sud-americanii au fost nepregatiti psihic pentru o asemenea eventualitate...

"Zidane... a facut cel mai bun meci din ultimii 8 ani... De la finala din 98 nu a mai jucat atit de bine. Primele 20 de minute, am dominat. Apoi Franta a alergat mai mult... La golul lui Henry erau mai multi care ar fi trebuit sa il marcheze - Kaka, chiar si Cafu..."

Parreira, antrenor Brazilia

Antrenorul Frantei, Raymond Domenech este ingrijorat de numarul mare de jucatori deja avertizati, care ar putea rata finala daca Franta ar elimina Portugalia, iar acesti jucatori ar mai primi un cartonas galben.

"M-am pronuntat de mai multe ori pentru o schimbare de regulament. Este frustrant sa ratezi tocmai finala turneului din cauza unui avertisment!"

Domenech pledeaza pentru introducerea "eliminarilor temporare" - "O echipa care a comis un gest de cartonas galben sa plateasca prin excluderea temporara a fotbalistului respectiv. Asa nu va avea de suferit in partidele urmatoare".