Avocatul liderului PC vine astazi din nou la CNSAS pentru a contesta decizia de politie politica.

Argumentatia lui Sergiu Andon, prin care acesta incearca sa demonstreze ca cel care ii este sef de partid si client in acelasi timp nu a facut politie politica, se va intinde pe aproximativ 20 de pagini, va fi structurata in opt parti si va cuprinde multe anexe.

„Va fi o analiza exhaustiva a celor 159 de file de dosar pe care le detinem“, spune avocatul Sergiu Andon, care nu e sigur de ora la care va ajunge la CNSAS. O parte a contestatiei se refera la ponderea diferitelor tipuri de documente din dosar.

Publicarea dosarului, aminata

„Analizez cit reprezinta notele informative, cit este umplutura“, precizeaza avocatul, aratind ca a facut un calcul exact: „Nu exista decit doua note semnate Felix si acestea reprezinta 1,06% din totalul documentelor“, mai sustine acesta.

Desi in urma cu doua saptamini sustinea ca va da publicitatii dosarul in cel mult 50 de ore de la primirea lui, acest lucru a fost aminat pentru o data neprecizata de liderul conservator. Avocatul lui Dan Voiculescu spune acum doar ca acest moment ar putea avea loc inainte de a primi raspuns la contestatie de la CNSAS.

Integral in Cotidianul