Situatia confuza din Argentina s-a mai luminat dupa aparitia legendarului Maradona la un post de televiziune. "Nu imi fac iluzii privind postul de antrenor - si altadata am esuat la turnee finale si nu s-a intimplat nimic pe banca nationalei".

Fostul campion mondial nu a spus nici nu, nici da dorintei de a conduce prima echipa a "pumelor". El a fost propus de Carlos Bilardo, omul care i-a fost antrenor in perioada de glorie.

Sondajele de opinie de la Buenos Aires arata ca majoritatea opiniei publice doreste ca selectionerul Pekerman sa continue. Intr-o conferinta de presa, acesta si-a aparat deciziile luate in timpul partidei cu Germania: "L-am schimbat pe Riquelme pentru ca mai erau doar 10 minute de joc! Doar 10 minute pina la semifinala, cine isi inchipuia ca vom mai fi egalati?"

Maradona nu si-a putut ascunde dezamagirea pentru infringere, nici la citeva zile dupa consumarea evenimentului. "Era cel mai bun moment pentru a cuceri titlul... A iesit si Brazilia... Acum, favorita mea este Portugalia. Dar cred ca Germania trebuie sa cistige, desi nu e mai buna decit Cote d'Ivoire".