De la inceputul anului 2006, periplul concertelor de club ale trupei URMA a continuat atat in Bucuresti cat si in Cluj, Timisoara si Constanta. URMA a captat noi audiente atat cu piesele de pe cele doua albume (Nomad Rhymes - 2004 si Anger as a Gift - 2005) cat si cu piese noi ce vor fi incluse pe urmatorul material sonor.

Poate cel mai important lucru din ultimele luni a fost turneul din mai al trupei, in Franta si Germania. URMA a cantat intai in Strassbourg apoi in Germania pe scene din Offenburg, Freiburg, Karlsruhe. Peripetii multe, chiar atat de multe incat ar trebui sa umplem cateva pagini pentru a reusi sa descriem experienta acestei calatorii.

Vineri, 19 mai 2006, URMA a sustinut un recital in Freiburg, pe scena clubului devenit emblema muzicala a orasului - Jazzhaus - club inaugurat in 1987 printr-un concert oferit de inegalabilul Miles Davis si in care de-a lungul anilor au mai cantat Marcus Miller, Aretha Franklin, B.B King, Joe Zawinul, John Scofield si multi altii ce nu au nevoie de prezentare suplimentara.

Peste cateva zile, URMA se va reintoarce in Germania pentru a incepe imprimarea celui de-al treilea album numit Trend Off. Studioul Amps Factory din Freiburg va fi casa trupei in lunile iulie si august.

Noul material va contine piese deja cunoscute din concertele URMEI ca Alright, What are friends for sau Back to my room, dar si multe alte piese noi - 100% URMA.

Markus Schumacher (Al Jawala) va fi percutionistul trupei pe acest album dar si in concertele sustinute in strainatate. Ori de cate ori va fi posibil, Markus va canta cu baietii si in Romania. Modul in care el isi lasa “urmele” pe acest nou album constituie pur si simplu o bucurie, dar si un suflu de energie ce va fi puternic resimtit pe noul material.

De asemenea, in Germania, URMA va sustine in august concerte in cadrul unor festivaluri open-air, datele urmand a fi publicate pe site-ul si forumul formatiei, respectiv www.urma.ro si www.urma-forum.com.

Un ultim concert in Romania va fi sustinut de URMA, de aceasta data la mare, la Vama Veche, sambata 8 iulie, la B 52, pentru Auf Wiedersehen!