Libra Bank a deschis recent cea de-a doua sucursala la Ploiesti iar in perioada urmatoare retelei teritoriale i se vor adauga alte doua noi sucursale, la Bucuresti si Oradea, potrivit unui comunicat de presa al bancii. Dupa deschiderea acestor sucursale reteaua teritoriala a bancii va atinge 20 de unitati.

Pentru acest an, banca intentioneaza sa-si dubleze numarul de clienti si sa atinga un numar total de 30 de sucursale deschise.

Cea de-a doua sucursala de la Ploiesti este denumita sucursala Mihai Viteazul si este situata pe Bulevardul Republicii.

Potrivit reprezentantilor bancii, noile sucursale vin in intampinarea nevoilor financiare, atat ale clientilor persoane fizice, din orasele si zonele respective, cat si ale companiilor si reprezentantilor profesiilor liberale.

„Convingerea noastra este ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor parteneriate financiare de lunga durata cu clientii nostri”, a declarat Axel Hummel, Presedintele Libra Bank.

Din 2003, Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania. NCH are investitii de aproximativ trei miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania.

Preluarea Libra Bank de catre companiile membre ale NCH, acum trei ani, a marcat totodata si relansarea activitatii bancii. Anul trecut, in urma restructurarii, banca a avut una dintre cele mai inalte rate de crestere din sistemul bancar romanesc.

Pentru acest an, Libra Bank urmareste cresterea cotei de piata, dublarea numarului de clienti si atingerea unui numar total de 30 de sucursale deschise.