A aparut la Editura Vremea volumul 'Solutia Venus si Marte pentru dieta si exercitiu'. Este vorba de o noua carte a celebrului psiholog al cuplului, dr. John Gray, autor al best sellerului Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

De data aceasta, John Gray propune o noua rezolvare a problemei sanatatii fizice si implicit a frumusetii, vazute ca rezultat al dietei si exercitiilor zilnice.

Spre deosebire de nenumaratele formule tratate in cartile despre dieta si exercitiu, John Gray da solutii apropriate pentru cele doua sexe, tinand seama de deosebirile psihice si fizice dintre ele.

Ideea centrala a cartii lui Gray este ca tot ce ni se intampla in viata psihica sau in relatiile cu ceilalti este determinat de ceea ce mancam. Oricat ar parea de neverosimil, sau reductionist, demonstratia este convingatoare.

Ca si celelalte volume din serie, Solutia Venus si Marte pentru dieta si exercitiu s a bucurat de un urias succes international, fiind tradusa in peste 20 de limbi si vanduta in milioane de exemplare.