Ajuns la cea de-a XV-a editie, Festivalul Concurs 'Pe Marginea Dunarii' este o rampa de lansare in cariera de interpret de muzica populara romaneasca pentru numeroase talente. Laureati ai editiilor anterioare au devenit nume de seama ale muzicii populare, reusind sa se impuna ca solisti vocali sau instrumentisti.

Organizator al festivalului, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Giurgiu anunta desfasurarea celei de-a XV-a editii a Festivalului concurs international de muzica populara 'Pe Marginea Dunarii' incepand cu data de 16 August.

Festivalul se va desfasura, ca si pana acum, in Sala Mare a Teatrului Valah Giurgiu si va avea urmatorul program: in seara I si seara a II a vor avea loc concursul propriu-zis si spectacole de muzica si dansuri populare oferite de Ansamblul Folcloric Vlasca, iar in seara a III-a va avea loc Gala Festivalului, cu festivitatea de premiere si un spectacol deosebit oferit, de asemenea, de Ansamblul Folcloric de muzica si dansuri populare romanesti 'Vlasca'.

Preselectia concurentilor la una dintre cele doua sectiuni - solisti instrumentisti sau solisti vocali - va avea loc in data de 16 August 2006, incepand cu ora 11. Fisa de inscriere este disponibila si in varianta online la adresa www.vlasca.ro .

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati www.vlasca.ro .