Germania a respectat traditia si a obtinut maximum din ceea ce mai putea obtine. Locul trei, probabil titlul de golgeter prin Klose, dar, mai important, dragostea suporterilor. Acestia au invadat orasul Sttutgart cu un entuziasm care a facut uitata infringerea din semifinala cu Italia. Germania stie sa piarda. Portugalia a salvat onoarea prin golul lui Nuno Gomes.

"A fost un turneu incredibil, ultimele 7 saptamini au insemnat enorm pentru mine si pentru acesti jucatori care au vrut sa dea tot ce au mai bun. Nu stiu ce voi face miine, trebuie sa reflectez la toate care mi s-au intimplat in ultimii doi ani, apoi voi decide daca voi continua pe banca Germaniei"

Jurgen Klinsmann, antrenor Germania

"O sa vorbim cu selectionerul pentru a-l convinge sa ramina. Eu deja i-am spus ceea ce gindesc. La acest campionat a jucat toata lumea, iar acesta este un stil prin care ne-a cucerit pe toti. O data cu Klinsmann, a redevenit o placere sa vii la nationala"

Michael Ballack

"Nu pot spune ca am ratat meciul, Germania a fost foarte buna si eficienta. Ma bucur ca am vazut o asemenea asistenta. Si sunt fericit pentru Klinsmann ca a reusit sa schimbe statutul pe care il avea in opinia publica germana".

Luiz Felipe Scolari, antrenor Portugalia

"Trebuie sa fiu foarte cinstit si sa recunosc ca imi este foarte greu sa ma intorc acum in Anglia. Nu stiu ce voi face, dar e aproape sigur ca voi parasi pe Manchester"

Cristiano Ronaldo

Interactiv - Voteaza CM 2006!