Desi investitiile necesare infiintarii unei televiziuni sunt imense, tot mai multe miscari au loc pe piata. Dupa ce Patriciu si-a manifestat intentiile de a-si trece in portofoliu doua posturi tv, Dan Voiculescu a lansat Antena International, Prima a cumparat TV K-lumea, iar trustul Ringier intra pe piata ca producator de emisiuni.

Dar premierele din presa nu se opresc aici. Cu cit ne apropiem mai mult de intrarea in Uniunea Europeana, cu atit cresc mizele in aceasta piata. Se vede si in presa scrisa, unde preluarea Adevarului de catre Dinu Patriciu nu e atit de lina precum si-ar fi dorit omeul de afaceri. Pe fir a intrat si Andrei Iucinu, fiul nelegitim al lui Dumitru Tinu, aflat in plin proces cu mostenitoarea acestuia.

Si piata agentiilor de stiri se misca in acest an mai mult decit in ultimii zece la un loc. Dupa ce Trustul Intact a cumparat Amos News de la Octavian Andronic, a venit timpul ca si Sorin Ovidiu Vintu sa-si faca agentie de presa. Asa a aparut pe piata NewsIn, un adevarat portal multimedia.

Nici Mediafax nu sta degeaba, anuntindu-si intentia de a le oferi clientilor un continut mult mai diversificat. De noua „fata” a Mediafax se pare ca nu e strain Orlando Nicoara, trecut cu arme si bagaje la MediaPro, unde va avea in grija tot ce inseamna site in imperiul lui Sirbu.