Pentru vedetele noastre, odata cu vara, au venit si solicitarile pentru concerte, mult mai multe decat in alte perioade ale anului. Din dorinta de a castiga cat mai mult, cantaretii isi stabilesc mai multe spectacole pe zi decat pot onora si de aici incepe scandalul.

Printre aceia care sunt renumiti pentru neseriozitatea cu care-si trateaza contractele se numara Anda Adam, fetele de la Trident sau Andreea Banica.

Sezonul estival mareste considerabil bugetul vedetelor noastre, pentru ca ofertele pentru concerte vin din toate partile si sunt dintre cele mai tentante. Organizatorii unor astfel de evenimente invita in spectacolele lor nume sonore din muzica romaneasca, in genere prezente feminine apetisante a caror imagine ar putea vinde multe bilete.

Strategia lor de publicitate nu este intotdeauna foarte buna pentru ca exista riscul ca vedetele ce apar pe afis sa nu se prezinte, si atunci, un astfel de organizator nu mai are credibilitate. Cu aceasta problema se confrunta an de an organizatorii chiar daca vara nu este singura perioada in care vedetele demonstreaza cat sunt de neserioase.

Povestea se repeta destul de des si iarna, in preajma sarbatorilor. Gurile rele spun ca din randul vedetelor care sunt deja cunoscute pentru neseriozitatea cu care trateaza contractele fac parte Anda Adam, blondele de la Trident, Andreea Banica si lista continua.

Blondy, huiduita de invitati

Andreea Banica trebuia sa sustina cu cateva zile in urma un recital la o petrecere privata din Galati. A semnat un contract, a luat un avans de 300 de euro, dupa cum relateaza revista Soc, si trebuia sa se prezinte la party in jurul orei 11.30. Nu a ajuns insa la ora stabilita, dar a sunat si a spus ca mai intarzie putin.

A uitat insa sa specifice ca nu ajunge decat la doua noaptea, spre disperarea tuturor celor prezenti. Din nefericire, blonda nu a mai fost dorita de auditoriu, prestatia ei fiind refuzata cu desavarsire. Si daca organizatorii au incercat sa fie mai blanzi, invitatii la petrecere au huiduit-o si au trimis-o pe Andreea de unde a venit.

Trident, maestre in tepe financiare

Anda Adam a bagat spaima in organizatorii de spectacole, tinandu-i de fiecare data in suspans in ceea ce priveste punctualitatea.

Trupa „Trident“, mai exact fetele care interpreteaza cu dosul la vedere, sunt renumite nu numai prin blugii foarte decupati la spate, dar si prin „tepele“ financiare pe care le dau. Solistele sunt „arvunite“ de catre patronii de cluburi pentru localurile lor, acestea incaseaza banii, dar cand vine vorba sa respecte intelegerea, pur si simplu se fac nevazute.

Cu ceva vreme in urma, fetele au dat o teapa de zile mari unui restaurant din Bucuresti. Patronii au platit in avans, iar cand a venit vremea sa cante, ia-le de unde nu-s.

Integral in Gardianul