200 de milioane de lei noi pentru modernizarea sistemului de energie termica

de L.Pirvu     HotNews.ro
Miercuri, 12 iulie 2006, 0:00


Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, repartizarea sumei de 199,189 milioane lei noi (aproximativ 1991 miliarde lei vechi) in 32 de judete si municipiul Bucuresti pentru retehnologizarea, modernizarea si dezvoltarea sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice.

Fondurile vor fi administrate de consiliile locale si judetene si vor fi cheltuite conform prevederilor legislatiei in vigoare privind achizitiile publice.

Banii alocati reprezinta cea de-a doua transa din sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru retehnologizarea, modernizarea si dezvoltarea sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice pe anul 2006.

Sumele alocate de la bugetul de stat pentru subventionarea energiei termice livrate populatiei s-au diminuat anual, incepand cu anul 2005. In primul an, sumele au scazut cu 33%, in al doilea an scaderea a fost cu 66% si cu 100% in al treilea an, raportate la sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru subventionarea energiei termice livrate populatiei, prevazute pe anul 2004.


42 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică