Investitie de 70 de milioane de euro la Corbeanca

de L.Pirvu     HotNews.ro
Miercuri, 12 iulie 2006, 0:00


Compania Marr Capital va investi 70 de milioane de euro pentru constructia a doua cartiere de vile in localitatea Corbeanca. Lucrarile au demarat miercuri pentru primul cartier care are in componenta 100 de vile si o valoare investitionala de 25 de milioane de euro. Al doilea proiect imobiliar prevede construirea a 200 de locuinte in valoare totala de 45 de milioane de euro.

Compania Marr Capital parte integranta a grupului international Marr a demarat, miercuri primul proiect care are ca scop construirea unui ansamblu de 100 de vile situat pe un teren de 7,54 de hectare in localitatea Corbeanca. Constructia este programata sa se desfasoare in trei etape si are o valoare de investitie de 25 de milioane de euro.

Corbeanca Forest va avea doua tipuri de vile, cu suprafete construite de 220 mp, respectiv, 294 mp. Loturile de teren oferite spre vanzare au arii cuprinse intre 500 si 700 de metri patrati. Pretul este de 850 euro fara TVA. Terenul pe care va fi construit cartierul se afla in vecinatatea lacului Corbeanca.

Acest prim proiect al Companiei Marr Grup are o valoare de investitie de 25 de milioane de euro.

Conform unui comunicat al companiei Eurisko, agentul exclusiv al proiectului Corbeanca Forest, lucrarile de constructie vor fi realizate de firma Opal Consulting iar Raiffeisen Bank va finanta investitia precum si achizitionarea de locuinte.

„La trei luni de la anuntarea pe piata a acestui ansamblu, o treime dintre vile si-a gasit deja proprietarii”, a declarat Rasvan Dragomirescu, project manager in cadrul Departamentului de Vanzari Rezidentiale al Eurisko.

Constructia se va desfasura in trei etape, fiind finalizata in martie 2008.

“Programul investitional pe care il vom derula aici are o valoare de 70 milioane de euro si include, in afara de Corbeanca Forest, un alt cartier de vile localizat tot in zona Corbeanca”, a declarat Marat Safin, presedintele Marr Group.

Al doilea proiect imobiliar cuprinde construirea a 200 de locuinte pe o suprafata de 14 hectare. Valoarea toatal a acestui proiect este de 45 de milioane de euro.

Compania Marr Capital face parte din grupul international Marr, cu sediul central in Londra. Aceasta a dezvoltat in Letonia un proiect mixt pe 600 de hectare care cuprinde vile, parcuri, un spital, centru de reabilitare, un teren de golf si unul de hochei pe gheata.

De asemenea, compania a mai dezvoltat un alt proiect, in Letonia, care a vizat constructia unei cladiri de birouri din clasa A, iar in Moscova Marr a realizat un centru comercial.83 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version